miércoles, 25 de enero de 2012

22ª Sessió d'Alfabetització Digital

Desprès d'unes vacances curtes però intenses d'estudi i treballs, tornem a la rutina i amb les piles més carregades que mai!

Aquesta sessió amb l'Àngles l'hem dedicat a refrescar la memòria sobre l'últim projecte que estavem realitzant en grups, relacionats amb el CorelDraw i el StopMotion. Com no tots els grups haviem acabat aquesta activitat, ens hem dedicat a ultimar els últims detalls que ens faltava. En el nostre cas repassar tots els fotogrames adjuntats en la presentació de MovieMaker, posar un títol i escollir la música apropiada per la nostra petita historia.

Ha estat curiós i divertit veure la historia amb els fotogrames que vam realitzar, ja que vist de manera ràpida i amb tots els moviements pertinents que hem volgut ressaltar, sembla una reproducció d'una películ·la.

Torno a dir, que es tracta d'uns programes informàtics difícils d'utilitzar pel meu gust, i que sobretot necessiten de temps. Per tant, com ho trobo interessant i útil per el nostre futur com a mestres, m'hagués agradat aprofunditzar més en aquesta activitat, així com en altres que hem realitzat durant l'assignatura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario