miércoles, 25 de enero de 2012

23ª Sessió d'Alfabetització Digital

La sessió d'avui ha estat dedicada a avançar i detallar aspectes sobre el Projecte Final de l'assignatura d'Alfabetització Digital. Encara que teníem un guió i unes idees prèvies pensades per aquest projecte, he de reconèixer que ens ha costat arrencar perque segons el nostre professor, es tractava d'un treball pobre i hem hagut de pensar en més recursos educatius i informàtics per el nostre peculiar "Racó de l'ordinador".

He de reconèixer que la guia i el recolçament del nostre professor, ens ha ajudat a avançar i a analitzar noves idees i activitats per realitzar en el nostre Projecte Final. Fins i tot, ens ha fet recordar la importància que té el fet de realitzar aquest treball, no sols com un resum de tots els aprenentatges que hem realitzat sobre les TIC al llarg de l'assignatura, sinò pel fet de que com a futures mestres ens endinssem en un món on la tecnologia està molt avançada i és important adaptar al nen/a a aquests nous successos que l'ajudaràn a l'adquisició de nous i gratificants coneixements.

Encara que no està resultant fàcil aquest treball final, perquè conté infinita informació i volem que tingui un bon resultat, és interessant possar-nos en la pell d'allò que un dia pròxim serem: mestres amb l'objectiu d'ensenyar als infants el món que ens envolta i enfrontar-nos a ell amb els diferents recursos que tenim personalment; el que implica, com no, l'aprenentatge de les TIC a l'Educació Infantil.


No hay comentarios:

Publicar un comentario