viernes, 20 de enero de 2012

18ª Sessió d'Alfabetització Digital

Aquesta sessió l'hem dedicat a un nou programa anomenat CorelDraw. Segons la nostra mestra, aquest programa serveix per realitzar dibuixos digitalitzats per evitar que els fem nosaltres mateixos a mà.

L'activitat que hem realitzat amb aquest nou programa ha estat la següent: hem agafat dues fruites, i a més de pintar-lo del color corresponent, hem resseguit el seu contorn. A continuació hem pintat d'un altre color (per diferenciar-lo) les altres parts d'aquestes mateixes fruites, tot afegint-li transparència.

Des del meu punt de vista, és un programa difícil d'utilitzar ja que consta de moltes eines, encara així penso que és atractiu i útil per treballar amb els infants, i sé que a partir de la pràctica constant d'aquest i altres programes informàtics, acabaría utilitzant-lo a la perfecció.
Un cop dit això, una cosa que m'agradaria proposar, és el fet de treballar els diferents programes de les TIC més pausadament i dedicant-li més temps del que ho fem; ja que tenen múltiples eines i penso que són coses que s'aprenen mitjançant la pràctica, no amb una única sessió dedicada al programa informàtic.



No hay comentarios:

Publicar un comentario