domingo, 30 de octubre de 2011

9ª Sessió d'Alfabetització Digital

Aquesta sessió amb la Àngels ha estat totalment pràctica, ja que ens hem dedicat a realitzar una activitat utilitzant el programa Photoshop. Aquest és un programa que mai havia utilitzar però que sempre m'ha cridat l'atenció, i avui he pogut resoldre tots els meus dubtes i interioritzar molts coneixements sobre el Photosop i les seves funcions més importants. 

Hem agafat una imatge de pebrots i hem treballat sobre ella moltes eines del Photoshop com la tolerància de la fotografía, la caixa, la bareta màgica, i conceptes com la composició i el tamany de les fotografies. 

He de reconèixer que no ha estat gaire fàcil el seguiment correcte d'aquesta sessió, ja que el Photoshop és un programa informàtic molt renovador que està compost de moltes eines d'utilització; cosa que en algun moment m'ha dificultat l'aprenentatge òptim dels diversos instuments. Penso que pot ser es podria aprofunditzar més en aquest programa, durant dues llargues sessions ja que ens aporta molta informació que pot ser s'hauria d'interioritzar més a poc a poc, sense presses. 

No obstant això, m'ha agradat molt aquesta sessió d'Alfabetització Digital i aquest programa informàtic, ja que penso que és útil i important actualitzar-nos sobre la informàtica ja que está molt desenvolupada avui dia en la nostra societat i aquests aprenentatges ens serviran per el nostre futur.

Per últim, vui destacar el conte que ens ha mostrat la professora sobre el Color. M'ha agradat moltísim, és un conte molt original i útil per mostrar als infants de la nostra societat i evitar així temes com la discriminació de raça o color.

No hay comentarios:

Publicar un comentario