domingo, 30 de octubre de 2011

10ª Sessió d'Alfabetització Digital

Avui hem conegut al professor Eduard que ens ha proporcionat informació sobre el programa Jclic que és utilitzat avui dia per molts infants en les escoles de la nostra societat, i el Jclicautor per realitzar nosaltres mateixes les activitats d'aquest programa.

M'ha semblat molt interessant aquesta sessió, sobretot perque aquest programa informàtic ens dona l'oportunitat a tots els mestres, de inventar o construïr les diferents activitats del Jclic segons els continguts escolars que s'estiguin realitzant en un determinat moment. A la meva companya i a mi, no ens ha resultat gaire difícil utilitzar el JclicAutor, encara que el resultat no era perfecte degut a que era el primer cop que l'utilitzàvem. Encara així, ha estat molt satisfactori i hem realitzat un puzzle i un joc de memòria, que pot ajudar als infants a treballar el seu pensament lògic.

He de destacar que un dels moments més interessants d'aquesta sessió ha estat el conèixer una de les novetats en l'educació: "la pisssara màgica". És una innovadora eina que ens pot ajudar a explicar de forma útil i adequada tots els coneixements que volem transmetre als nostres infants. Hem estat practicant i observant els diferents intruments dels que consta aquesta pissarra, i reconec que ha estat molt profitós i divertit.

En definitiva, ha estat una sessió molt enriquidora ja que he pogut interioritzar una mica més el fet de com aplicar les noves tecnologíes (les TIC) a l'educació Infantil, cosa que ens servirà molt per el nostre futur com a mestres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario