lunes, 10 de octubre de 2011

5ª Sessió d'Alfabetització Digital

Si sóc sincera, aquesta ha estat la sessió més difícil en quant a comprenssió de continguts escolars, per mi. Tot el tema relacionat amb la imatge digital, mai l'he entés massa bé i és per aquest motiu que m'ha resultat difícil el seguiment adequat d'aquesta classe. 

Penso que està molt bé i que és positiu el fet d'adquirir aprenentatges nous sobre els temes de la imatge digital i el color, però encara així, crec que no es necessari aprofunditzar massa en aquests continguts ja que en la nostra futura professió no ens dedicarem a això; sinò a tasques molt més simples en relació a les TIC. Pot ser estic equivocada, i per aquest motiu m'agradaria que algú em diguès el perquè de la importància de saber i aprendre tots aquests termes de cara al nostre futur com a mestres d'educació infantil.

En quant al tema relacionat amb el color, he de reconèixer, tal i com hem comentat a la sessió d'avui, la importància d'utilitzar recursos materials amb colors vius ja que són els que capten més l'atenció dels notres infants. Els colors tenen la funció d'atraure l'atenció de l'espectador ja que genera molt interès visual, inclús depèn dels que s'utilitzin ens poden transmetre un tipus d'informació específica o un altre. És per aquest motiu, que penso que és molt important l'utilització dels colors en els recursos didàctics (sobretot els de caràcter viu) per part dels mestres en relació a la nostra professió amb els infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario