jueves, 24 de noviembre de 2011

13ª Sessió d'Alfabetització Digital

Aquesta sessió amb l'Eduard, ha estat destinada a descobrir els diferents moodles que tindrem al nostre abast com futurs i futures mestres.

Em hagut d'obrir-nos un compte nou al moodle "Edu.gnomio" i hem observat i analitzat totes les característiques que el composàven. Per començar a practicar amb aquesta web, hem hagut d'incloure un rellotge animat extret d'una pàgina web oficial, i a partir d'aqui hem tingut l'oportunitat d'editar i decorar el moodle a la nostra manera.
Un cop realitzat aquest punt, hem obert una tasca i hem practicat per saber com adjuntar un document com per exemple el JClic que vam realitzar en una de les sessions amb l'Eduard.

Ha estat una sessió molt pràctica i dinàmica, on he pogut adquirir coneixements de manera directa a través de la manipulació i l'experimentació, que és com més s'aprén. Penso que és molt útil tenir aquest tipus de coneixements i informació, ja que en el nostre futur com mestres haurem d'utilitzar aquest recrs o instrument relacionat amb les TIC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario