miércoles, 28 de septiembre de 2011

3ª Sessió d'Alfabetització Digital

Aquesta segona sessió de l'assignatura, ha estat molt interessant i entretinguda. Hem continuat tractant sobre la importància que té la imatge en l'educació infantil, la seva composició i expressió, i els diferents plans i angles fotogràfics que existeixen.

Tal i com ens ha explicat la professora, cada imatge ens vol transmetre i expressar alguna cosa a partir de la seva composició; gràcies a la qual se li atribueix un significat a la fotografia. Gràcies a un conte que ens ha mostrat la mestra, he pogut recordar que encara que tots/es veiem una mateixa imatge, cadascun la pot interpretar de diferent manera segons les seves experiències, vivències, personalitat, etc. M'ha agradat molt aquest conte infantil, ja que a través d'uns animals podem transmetre als nens/es que el fet de veure o sentir una cosa diferent mirant una mateixa imatge, no està malament. Tot el contrari, poden existir moltes interpretacions diferents.

L'activitat que hem realitzat amb la nostra pròpia càmera de fotos m'ha semblat molt interessant, ja que ha estat la manera més satisfactòria i eficaç de posar en pràctica els diferents plans i angles fotogràfics que ens podem trobar. Realment, quan poses els teus aprenentatges i coneixements en pràctica, és quan més interioritzes un temari concret.
Reconec que no ha estat fàcil, ja que existeixen molts plans i angles fotogràfics, però la meva companya Cristina Correa i jo ens hem esforçat molt per aconeguir un bon treball partint dels coneixements i aprenentatges que hem adquirit en aquesta tercera sessió d'Alfabetització Digital.

Un cop més, me'n adono de la gran importància que tenen les tecnologies digitals en l'educació, ja que permet un aprenentatge més eficaç i significatiu. I per aquest motiu, hem de potenciar com a futurs mestres, les TIC.

Cada cop em desperta més curiositat i motivació aquesta assignatura. Així doncs, espero seguir aprenent cada dia una mica més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario