domingo, 29 de enero de 2012

Resum sessions Eduard

Encara que les sessions d'Alfabetització Digital amb l'Eduard han estat poques, he adquirit molts aprenentatges a través de les tasques i pràctiques que hem realitzat. Penso que és la part d'aquesta assignatura que més s'ha apropat a la nostra futura professió com a mestre i de la que hem pogut treure més profit. Perquè? Perque les tasques que hem realitzat (bloc, moodle, àlbum picassa, etc) ens seran útils per el nostre futur com professores d'Educació Infantil, per tal de tenir una bona formació per introduir les TIC a les nostres aules.

No ha sigut fàcil la realització de totes les tasques, però he de reconèixer que el professor sempre ens ha guiat i recolçat per poder desenvolupar les activitats de manera correcte. Si que es veritat, i és un consell que dono per l'any vinent, que es tracta de tasques que si no has realitzat mai a la vida, necessiten del seu temps per portar-se a terme. És per aquest motiu, que penso que estaría bé dedicar més temps a la realització de cadascuna de les tasques impartides per el professor, per aprofunditzar en elles i practicar, de tal manera que un dia podem fer-ho de forma autònoma sense cap ajuda ni guia.

Amb aquesta assignatura, m'he adonat de la gran importància que tenen les TIC i els diferents programes que hem treballat, a l'escola; i que per treballar aquestes noves tecnologies a les nostres futures aules és imprescindible que nosaltres (com a futurs mestres) tinguem una bona base i formació per poder transmetre-ho desprès als nostres infants.


El que més m'ha agradat d'aquesta part de l'assignatura és haber pogut experimentar amb la pissarra interactiva, ja que mai he tingut l'oportunitat de veure cap. Penso que es una eina molt interessant, útil i divertida per treballar les TIC amb els nostres infants.

A continuació, podem veure una imatge on reflexa perfectament què és el que aconsegueixen les TIC en els nostres infants i en la nostra societat en general; ja que es tracta d'un cercle en el qual tothom està involucrat i gràcies al qual s'adquireixen diferents aprenentatges i hi ha una adaptació del nou món en el que vivim influenciat per les noves tecnologies.



No hay comentarios:

Publicar un comentario